BURN ON

Ik hou van werken, van uren maken. Dingen gedaan krijgen. Werk is een ontzettend groot deel van je leven, en ik hou van wat ik doe.

Het klinkt gek maar ik vind het heerlijk om mooie projecten aan te gaan. Bij de start van de projecten vertel ik je in geuren en kleuren hoe we de problemen aangaan en oplossen.

Het financiële plaatje hoort daar natuurlijk ook bij. Want, geld verdienen moet een belangrijk deel zijn, zowel voor jezelf als voor het bedrijf en elk bedrijf. We willen dan ook verder groeien. Ik investeer veel in marketing en sales, en ben altijd op zoek naar strategische partnerships in de reliningsbranche (een vorm van interne renovatie van riolering).

Teamwork

Ik ben altijd bezig met de mensen om me heen. Ik vind het ontzettend boeiend hoe mensen met elkaar omgaan, hoe ze tot beslissingen komen. Het blijft me verbazen welke beslissingen en soms gekke sprongen die mensen maken omdat ik dat zelf meestal compleet anders zie hahaha. Maar ik zier er ook de humor van in en probeer de verschillende personages en karakters zo bij elkaar te brengen dat er een team ontstaat.

Buiten mijn werk om barst ik nog steeds van de energie en ga ik graag motorrijden, doe ik aan crossfit en houd ik van boksen.

Als directeur kijk ik in eerste instantie natuurlijk naar het personeel om me heen; ik wil er voor zorgen dat ze aan de slag kunnen, en dat de werkomstandigheden allemaal prima in orde zijn. Ik wil weten waarom mensen dingen doen. Die menselijke drijfveren vind ik interessant, zodat ik hen kan motiveren en daarmee het bedrijf beter kan laten functioneren.

Vandaar mijn persoonlijke visie op werk en teamwork:

“extern winnen = intern beginnen. “

Die investering in mensen en die visie zorgt voor bedrijfsgroei. Wil je eens sparren over een project of je bedrijf. Laat het me weten.